Entreprenad och entreprenörer i Öckerö

Entreprenad i Öckerö

I staden Öckerö finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 4 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Öckerö som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Västra Götaland som ligger i närheten av Öckerö.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Öckerö som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Öckerö - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Öckerö nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Öckerö

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Öckerö vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Lunar AB
Brevikshöjd 17
475 32 öckerö


Benholms Entreprenad AB
Kaplanv. 9
475 31 ÖCKERÖ


RPG Entreprenad AB
Brattelyckan 31
475 31 ÖCKERÖ


R-P Entreprenad
Brattelyckan 31
475 31 ÖCKERÖ


Information om staden Öckerö

Öckerö är en tätort på Öckerö i Bohuslän och centralort i Öckerö kommun och kyrkby i Öckerö socken. Tätorten har exempelvis tandläkare, apotek, bank, post, systembolag, bibliotek och livsmedelsaffär. Det finns även hamn, kommunhus, ishall och skolor.

Areal: 242,42 hektar
Antal invånare: 3488, år 2010

Priser för entreprenad i Öckerö

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Öckerö varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Öckerö och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Öckerö.

Här hittar du mer information om staden Öckerö.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Öckerö som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Västra Götaland.