Entreprenad och entreprenörer i Kungshamn

Entreprenad i Kungshamn

I staden Kungshamn finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 6 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Kungshamn som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Västra Götaland som ligger i närheten av Kungshamn.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Kungshamn som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Kungshamn - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Kungshamn nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Kungshamn

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Kungshamn vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Intextriör AB
Nyg. 35
456 31 KUNGSHAMN


Vägga Bygg
Wiggersvik 8
456 34 Kungshamn


SH Schakt I Kungshamn AB
Varvsg. 32
456 32 Kungshamn


Röds Traktorgrävning
Bokg. 5
456 32 Kungshamn


Klippsjöns Entreprenad & Försäljning AB
Serpentinv. 25
456 32 Kungshamn


Gkab Entreprenad AB
Roparebacken 1
456 31 KUNGSHAMN


Information om staden Kungshamn

Kungshamn är en tätort i Bohuslän och centralort i Sotenäs kommun i Västra Götalands län. Orten består av delarna Gravarne, Bäckevik och Fisketången som tidigare var municipalsamhällen. Kungshamn är beläget på en halvö på västkusten strax norr om Lysekil. Smögenbron förbinder sedan år 1970 orten med Smögen.

Areal: 208,37 hektar
Antal invånare: 2814, år 2010

Priser för entreprenad i Kungshamn

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Kungshamn varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Kungshamn och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Kungshamn.

Här hittar du mer information om staden Kungshamn.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Kungshamn som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Västra Götaland.