Entreprenad och entreprenörer i Kungälv

Entreprenad i Kungälv

I staden Kungälv finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 8 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Kungälv som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Västra Götaland som ligger i närheten av Kungälv.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Kungälv som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Kungälv - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Kungälv nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Kungälv

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Kungälv vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Markvårdsmaskiner Väst AB
Bultg. 11 B
442 40 Kungälv


Ströman Maskin AB
Rattgatan 29
442 40 Kungälv


JVT Vent AB
Bilg. 7
442 40 Kungälv


Kungälvs Rörläggeri AB
Svarvareg. 13
442 34 KUNGÄLV


B.R. Hermansson Ingenjörs AB
Bultg. 16
442 40 Kungälv


Söderberg Haak i Kungälv
Rattgatan 35
442 40 Kungälv


Axima I Göteborg, AB
Solbräckegatan 14
442 45 KUNGÄLV


Kungälvs Sjukhus
Lasarettsgatan
442 41 KUNGÄLV


Information om staden Kungälv

Kungälv är en tätort i södra Bohuslän, belägen ca 20 km norr om centrala Göteborg där Göta älv förgrenas i Nordre älv. Kungälv är centralort i Kungälvs kommun, Västra Götalands län. Staden passeras av motorvägen på E6, och har en station på Bohusbanan i Ytterby, 4 km väster om centrum.

Areal: 1 152,33 hektar
Antal invånare: 22768, år 2010

Priser för entreprenad i Kungälv

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Kungälv varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Kungälv och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Kungälv.

Här hittar du mer information om staden Kungälv.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Kungälv som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Västra Götaland.