Entreprenad och entreprenörer i Borgstena

Entreprenad i Borgstena

I staden Borgstena finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 5 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Borgstena som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Västra Götaland som ligger i närheten av Borgstena.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Borgstena som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Borgstena - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Borgstena nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Borgstena

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Borgstena vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Borgstena Dumperstransport AB
Gärstorp 10
513 97 Borgstena


Efraimssons Gräv & Schakt AB
Brännebo
513 97 Borgstena


Tak Tek Bygg & Entreprenad I Sjuhärad AB
Länsv. 30
513 70 BORGSTENA


Ls Entreprenad AB
Örlanda Gärdet
513 97 Borgstena


Långareds Entreprenad
Långared 1
513 97 Borgstena


Information om staden Borgstena

Borgstena är en tätort i Borås kommun och kyrkbyn i Borgstena socken. Strax öster om tätorten ligger Borgstena kyrka. Boende i Borgstena uttalar ortsnamnet "Börscht". Företag från orten: Borgstena Textile, Vida Borgstena AB.

Areal: 68,80 hektar
Antal invånare: 386, år 2010

Priser för entreprenad i Borgstena

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Borgstena varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Borgstena och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Borgstena.

Här hittar du mer information om staden Borgstena.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Borgstena som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Västra Götaland.