Entreprenad och entreprenörer i Askim

Entreprenad i Askim

I staden Askim finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 7 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Askim som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Västra Götaland som ligger i närheten av Askim.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Askim som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Askim - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Askim nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Askim

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Askim vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Herbertson Bygg & Fastighetsservice AB
Ögärdesv. 20
436 40 Askim


AG Entreprenad AB
Datav. 45
436 32 ASKIM


Flores Konsult AB
Tallboängen 83
436 44 Askim


Legno Transport & Entreprenad AB
Hantverksv. 15
436 33 Askim


Crisebo Fastighetsutveckling AB
Askims Verkstadsv. 5 B
436 34 ASKIM


Stavdal
Askims Verkstadsv. 2 A
436 34 ASKIM


Willa Entreprenad AB
Askims Kyrkv. 46
436 42 Askim


Information om staden Askim

Askim är en stadsdel och ett primärområde i sydvästra delen av Göteborgs kommun som ingår i stadsdelsnämndsområdet Askim–Frölunda–Högsbo. Dess geografiska omfattning är nästan identisk med Askims församling och den tidigare Askims landskommun och Askims socken. Askim är beläget vid Askimsfjorden, som är en del av Kattegatt.

Areal: 36,4 km2
Antal invånare: 23 375, år 2010

Priser för entreprenad i Askim

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Askim varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Askim och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Askim.

Här hittar du mer information om staden Askim.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Askim som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Västra Götaland.