Entreprenad och entreprenörer i Surahammar

Entreprenad i Surahammar

I staden Surahammar finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 6 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Surahammar som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Västmanland som ligger i närheten av Surahammar.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Surahammar som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Surahammar - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Surahammar nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Surahammar

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Surahammar vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Svenska Telecombyggen AB
Borgåsv. 8
735 91 Surahammar


Sura Bilfrakter AB
Enbärsv. 11
735 37 Surahammar


Lindhs Bygg & Vvs
Munspelsv. 10
735 38 SURAHAMMAR


Aros Rivcenter AB
Köpmang. 13
735 31 Surahammar


Sura Maskin Sweden AB
Bergsv. 30 A
735 33 Surahammar


Björlings Entreprenad AB
Olbergav. 212
735 91 Surahammar


Information om staden Surahammar

Surahammar är en tätort och centralort i Surahammars kommun. Den största privata arbetsgivaren på orten, ståltillverkaren Surahammars Bruks AB, har anor från 1500-talet.

Areal: 5,49 km2
Antal invånare: 6179, år 2010

Priser för entreprenad i Surahammar

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Surahammar varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Surahammar och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Surahammar.

Här hittar du mer information om staden Surahammar.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Surahammar som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Västmanland.