Entreprenad och entreprenörer i Sala

Entreprenad i Sala

I staden Sala finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 11 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Sala som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Västmanland som ligger i närheten av Sala.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Sala som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Sala - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Sala nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Sala

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Sala vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

SL Schakt & Anlägg AB
Väsby 164
733 93 Sala


Gräv & Skog i Tärna
Bännebo
733 93 Sala


Mälardalens Betongborrning AB
Fabriksg. 24
733 39 Sala


Nielsen Gräv & Schakt, K Holst
Kumlav. 20
733 93 Sala


Peter Norling Entreprenad I Sala AB
Fridhemsg. 8
733 39 Sala


Gräv ERU AB
Kyllinge Solbacken 135
733 92 SALA


Erik Johansson Lantbruk & Maskin AB
Sör Kärrbäck 106
733 92 SALA


Hartitech, AB
Östersala Tallbacken 104
733 91 Sala


Lundells Bygg & Entreprenad AB
Gullvalla 186
733 96 SALA


Alriks Entreprenad, AB
Åbyv. 28
733 91 Sala


Beckers Entreprenad, AB
Löt 116
733 93 Sala


Information om staden Sala

Sala är en tätort belägen i Västmanland; dock ligger delen öster om Sagån i Uppland. I Sala återfinns Sala silvergruva samt Väsby Kungsgård och Aguélimuseet. Mitt i centrum ligger ett kvadratiskt kullerstenstorg, och några hundra meter därifrån finns Ekeby dammar, som är en del av det vattensystem som skapades till Sala Silvergruva.

Areal: 11,01 km2
Antal invånare: 12289, år 2010

Priser för entreprenad i Sala

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Sala varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Sala och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Sala.

Här hittar du mer information om staden Sala.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Sala som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Västmanland.