Entreprenad och entreprenörer i Östavall

Entreprenad i Östavall

I staden Östavall finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 3 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Östavall som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Västernorrland som ligger i närheten av Östavall.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Östavall som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Östavall - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Östavall nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Östavall

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Östavall vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Christer Lövgren Entreprenad AB
Råsjöv. 4
841 93 ÖSTAVALL


Urban Näslund Entreprenad
Syrenv. 9
841 93 ÖSTAVALL


Bert-Ola Johansson Entreprenad
Skogsv. 1
841 93 ÖSTAVALL


Information om staden Östavall

Östavall, tätort i Ånge kommun, Medelpad. Orten, som ligger vid Ljungans utflöde ur Holmsjön, är den största i Haverö socken.

Areal: 90,02 hektar
Antal invånare: 222, år 2010

Priser för entreprenad i Östavall

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Östavall varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Östavall och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Östavall.

Här hittar du mer information om staden Östavall.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Östavall som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Västernorrland.