Entreprenad och entreprenörer i Bjästa

Entreprenad i Bjästa

I staden Bjästa finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Bjästa som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Västernorrland som ligger i närheten av Bjästa.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Bjästa som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Bjästa - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Bjästa nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Bjästa

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Bjästa vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Cordestam Maskin AB
Tjärnv. 18
893 30 Bjästa


F Persson Entreprenad Kornsjö AB
Kornsjö 107
893 91 BJÄSTA


Information om staden Bjästa

Bjästa är en tätort i Örnsköldsviks kommun och kyrkbyn i Nätra socken i nordöstra Ångermanland, Västernorrlands län. Bjästa ligger i en bördig dalgång runt Nätraån och insjön Svedjefjärden (4 m ö.h.). Det är den största orten i Nätra socken och. Orten ligger längs Europaväg 4, cirka 12 km sydväst om Örnsköldsvik.

Areal: 204,90 hektar
Antal invånare: 1808, år 2010

Priser för entreprenad i Bjästa

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Bjästa varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Bjästa och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Bjästa.

Här hittar du mer information om staden Bjästa.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Bjästa som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Västernorrland.