Entreprenad och entreprenörer i Bergeforsen

Entreprenad i Bergeforsen

I staden Bergeforsen finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Bergeforsen som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Västernorrland som ligger i närheten av Bergeforsen.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Bergeforsen som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Bergeforsen - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Bergeforsen nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Bergeforsen

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Bergeforsen vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Nya Knuts Maskinservice AB
Lundev. 87
861 92 Bergeforsen


Västernorrlands Entreprenad Och Alltjänst AB
Kolbacksv. 2
861 92 Bergeforsen


Information om staden Bergeforsen

Bergeforsen är en tätort i Timrå kommun belägen alldelles norr om Timrå. Genom Bergeforsbron över Indalsälven är orten förbunden med Sörberge i tätorten Timrå. Vid Indalsälven finner man också Bergeforsdammen, färdigställd 1959 som med sitt kraftverk har 23 meters fallhöjd. Intill, nedströms, ligger en av Sveriges största laxodlingar.

Areal: 198,26 hektar
Antal invånare: 1563, år 2010

Priser för entreprenad i Bergeforsen

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Bergeforsen varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Bergeforsen och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Bergeforsen.

Här hittar du mer information om staden Bergeforsen.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Bergeforsen som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Västernorrland.