Entreprenad och entreprenörer i Kåge

Entreprenad i Kåge

I staden Kåge finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 6 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Kåge som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Västerbotten som ligger i närheten av Kåge.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Kåge som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Kåge - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Kåge nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Kåge

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Kåge vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

RICLIN Maskinservice
Storg. 3 -A
934 31 KÅGE


Kåge Smide & Mekaniska AB
Storg. 52
934 32 Kåge


Sandfors Trading, AB
Sandfors 82
934 94 Kåge


Söluma Lantbruk & Entreprenad AB
Bjässviken 85
934 31 KÅGE


Anders Grävare i Nyfors AB
Nyfors 40
934 95 KÅGE


Jan Forslunds Entreprenad
Storkågev. 27
934 32 Kåge


Information om staden Kåge

Kåge är en tätort i Skellefteå kommun i norra Västerbotten. Den ligger 14 kilometer norr om Skellefteå tätort, vid Bottenvikskusten och Europaväg 4. Kåge är känt sedan 1505, då änkan Gunborg från Stockholm sålde det till prosten herr Andreas i Skellefteå.

Areal: 247,35 hektar
Antal invånare: 2248, år 2010

Priser för entreprenad i Kåge

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Kåge varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Kåge och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Kåge.

Här hittar du mer information om staden Kåge.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Kåge som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Västerbotten.