Entreprenad och entreprenörer i Jörn

Entreprenad i Jörn

I staden Jörn finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Jörn som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Västerbotten som ligger i närheten av Jörn.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Jörn som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Jörn - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Jörn nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Jörn

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Jörn vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Ikaros Entreprenad AB
Hornsträsk 103
936 94 Jörn


Kalles Entreprenad
Myrheden 41
936 94 Jörn


Information om staden Jörn

Jörn (sydsamiska Jyörra, finska Jyränjärvi) är en tätort i Skellefteå kommun, belägen 65 km nordväst om Skellefteå. Orten ligger i Jörns socken. En av de äldsta boplatserna i Norrland är Garaselet (cirka 8 000 år gammal), som ligger utanför Jörn.

Areal: 202,68 hektar
Antal invånare: 797, år 2010

Priser för entreprenad i Jörn

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Jörn varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Jörn och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Jörn.

Här hittar du mer information om staden Jörn.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Jörn som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Västerbotten.