Entreprenad och entreprenörer i Holmsund

Entreprenad i Holmsund

I staden Holmsund finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 10 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Holmsund som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Västerbotten som ligger i närheten av Holmsund.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Holmsund som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Holmsund - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Holmsund nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Holmsund

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Holmsund vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Tommys traktortjänst
Stenhuggareg. 17
913 35 HOLMSUND


Patricks Maskin i Umeå AB
Stenhuggaregatan
913 35 HOLMSUND


Rivexperten AB
Karlsborg 110
913 35 HOLMSUND


SW Gräv & Schakt AB
Storg. 6
913 35 HOLMSUND


Nilsson Consulting I Umeå, AB
Herrgårdsg. 17
913 35 HOLMSUND


Jvl Entreprenad, AB
Djupviksg. 10
913 31 HOLMSUND


Örnberg Entreprenad
Karlsborg 102
913 35 HOLMSUND


Åke Bäckström Entreprenad
Karlsborg 110
913 35 HOLMSUND


Tegströms Gräv Entreprenad
Skyttev. 6
913 34 Holmsund


Örnberg Entreprenad AB
Karlsborg 102
913 35 HOLMSUND


Information om staden Holmsund

Holmsund är en tätort i Umeå kommun vid Umeälvens mynning. Längst ute på Hillskär i Holmsund står tre vindkraftverk, varav ett är ett av Sveriges största vindkraftverk.

Areal: 548,23 hektar
Antal invånare: 5489, år 2010

Priser för entreprenad i Holmsund

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Holmsund varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Holmsund och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Holmsund.

Här hittar du mer information om staden Holmsund.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Holmsund som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Västerbotten.