Entreprenad och entreprenörer i Tierp

Entreprenad i Tierp

I staden Tierp finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 7 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Tierp som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Uppsala som ligger i närheten av Tierp.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Tierp som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Tierp - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Tierp nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Tierp

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Tierp vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Haglunds Maskin AB
N. Sjukarby 106
815 92 TIERP


Mattsson Grävmaskiner AB, Ove
Västerensta 141
815 91 Tierp


Pt Karlsson Maskiner KB
Hillebola 351
815 92 TIERP


Maskinschakt Kjell Asplund
Vallby 317
815 92 TIERP


Gunnarssons Schakt AB, Tage
Stybbv. 6
815 93 Tierp


Strömberg, Håkan
Adamsv. 21 A
815 37 Tierp


Hs Uppland, AB
Adamsv. 21 A
815 37 Tierp


Information om staden Tierp

Tierp är en tätort i norra Uppland och centralort i Tierps kommun, Uppsala län. Den ligger mellan Uppsala i söder och Gävle i norr. Tierp växte fram som ett stationssamhälle efter att järnvägsstationen och Ostkustbanan invigts 1874.

Areal: 411 hektar
Antal invånare: 5587, år 2010

Priser för entreprenad i Tierp

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Tierp varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Tierp och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Tierp.

Här hittar du mer information om staden Tierp.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Tierp som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Uppsala.