Entreprenad och entreprenörer i Östhammar

Entreprenad i Östhammar

I staden Östhammar finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 9 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Östhammar som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Uppsala som ligger i närheten av Östhammar.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Östhammar som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Östhammar - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Östhammar nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Östhammar

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Östhammar vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

JOKAB, John Karlsson Åkeri AB
Verkstadsv. 7
742 34 östhammar


Ml:S Schakt
Sund 188
742 93 ÖSTHAMMAR


Johnny Olsson Entreprenad
Kallvik 16
742 93 ÖSTHAMMAR


Söderby Bygg
Hanunda 194
742 92 östhammar


Roslagens Metallåtervinning AB
Långalma 157
742 91 ÖSTHAMMAR


Östhammars Riv Och Sanering
Kanalv. 20
742 92 östhammar


Dicks Maskin Service AB
Söderby 519
742 93 ÖSTHAMMAR


Wadjet Pumps HB
Uppskedika 347
742 92 östhammar


Falk Entreprenad AB
Forsmarks Bruk 1
742 94 östhammar


Information om staden Östhammar

Östhammar är en tätort i Uppland samt centralort i Östhammars kommun, Uppsala län. Befolkningen uppgår till cirka 4 500 personer. Staden är belägen mellan Östhammarsfjärden i öster och riksväg 76 i väster.

Areal: 376,42 hektar
Antal invånare: 4534, år 2010

Priser för entreprenad i Östhammar

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Östhammar varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Östhammar och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Östhammar.

Här hittar du mer information om staden Östhammar.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Östhammar som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Uppsala.