Entreprenad och entreprenörer i Österbybruk

Entreprenad i Österbybruk

I staden Österbybruk finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 7 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Österbybruk som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Uppsala som ligger i närheten av Österbybruk.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Österbybruk som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Österbybruk - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Österbybruk nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Österbybruk

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Österbybruk vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Eklunds Mobilkranar AB, Sivert
Film
748 92 österbybruk


Petterssons Entreprenad I Västerbol AB
Västerbol 161
748 93 ÖSTERBYBRUK


Bromark Hans Åkeri AB
Södernäsv. 12
748 30 österbybruk


BgS Entreprenad
Karö 177
748 92 österbybruk


Ekmans Service och Entreprenad
Uddarby 11
748 93 ÖSTERBYBRUK


Nordupplands Bygg & Entreprenad AB
Djupdalsv. 16
748 32 österbybruk


Sja Entreprenad AB
Pesarby 205
748 93 ÖSTERBYBRUK


Information om staden Österbybruk

Österbybruk (Österby bruk) är en tätort i Östhammars kommun, Uppsala län. Österbybruk hade 2 272 invånare i slutet av år 2010. Österbybruk är ett av vallonbruken och är känt för sin bevarade vallonsmedja, världens enda helt bevarade, och de båda brännstålugnarna i unikt välbevarat skick. Större tillfartsvägar är länsvägarna 290 samt 292.

Areal: 251,19 hektar
Antal invånare: 2272, år 2010

Priser för entreprenad i Österbybruk

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Österbybruk varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Österbybruk och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Österbybruk.

Här hittar du mer information om staden Österbybruk.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Österbybruk som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Uppsala.