Entreprenad och entreprenörer i Örbyhus

Entreprenad i Örbyhus

I staden Örbyhus finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 8 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Örbyhus som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Uppsala som ligger i närheten av Örbyhus.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Örbyhus som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Örbyhus - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Örbyhus nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Örbyhus

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Örbyhus vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Byggnadsfirma Hans Karlberg
Skogspromenaden 7
748 40 ÖRBYHUS


Swemco AB
Husby 111
748 95 ÖRBYHUS


Enander Bygg AB
Listebo 150
748 95 ÖRBYHUS


Mats Petersson Entreprenad
Gryttby 259
748 95 ÖRBYHUS


VKE VVS Konsult Entreprenad AB
Bladängen 304
748 95 ÖRBYHUS


K & Ö Åkeri & Entreprenad AB
Tegelsmorav. 32
748 42 ÖRBYHUS


A.Strands Transportservice
Bergby 222 Komotet
748 95 ÖRBYHUS


Hökens Entreprenad Tjänst AB
Öster-ekeby 156
748 94 örbyhus


Information om staden Örbyhus

Örbyhus är en tätort i Tierps kommun i Uppsala län. Gränsen mellan Vendels och Tegelsmora socknar går i den lilla bäcken parallellt med järnvägen. Några kilometer utanför orten ligger Örbyhus slott, där Erik XIV dog.

Areal: 158,02 hektar
Antal invånare: 1984, år 2010

Priser för entreprenad i Örbyhus

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Örbyhus varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Örbyhus och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Örbyhus.

Här hittar du mer information om staden Örbyhus.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Örbyhus som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Uppsala.