Entreprenad och entreprenörer i Karlholmsbruk

Entreprenad i Karlholmsbruk

I staden Karlholmsbruk finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 5 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Karlholmsbruk som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Uppsala som ligger i närheten av Karlholmsbruk.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Karlholmsbruk som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Karlholmsbruk - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Karlholmsbruk nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Karlholmsbruk

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Karlholmsbruk vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Westerlinds Entreprenad AB
Finnerånger 142
819 62 KARLHOLMSBRUK


Nordupplands Entreprenad
Karlitplan 9 A
819 40 KARLHOLMSBRUK


Eklöf, Henrik
Karlitplan 6 C
819 40 KARLHOLMSBRUK


Fredrik Hållander Entreprenad
Aspv. 6
819 40 KARLHOLMSBRUK


Gill & Hållander Entreprenad AB
Aspv. 6
819 40 KARLHOLMSBRUK


Information om staden Karlholmsbruk

Karlholmsbruk, tätort i den norra delen av Tierps kommun i norra Uppland. Karlholmsbruk, som ligger cirka 25 kilometer norr om Tierp, är beläget invid Karlholmsfjärden av Lövstabukten av Bottenhavet. Tämnarån mynnar vid Karlholmsbruk. Riksväg 76 passerar Karlholmsbruk och leder dels till Östhammar, dels till Gävle.

Areal: 236,96 hektar
Antal invånare: 1150, år 2010

Priser för entreprenad i Karlholmsbruk

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Karlholmsbruk varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Karlholmsbruk och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Karlholmsbruk.

Här hittar du mer information om staden Karlholmsbruk.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Karlholmsbruk som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Uppsala.