Entreprenad och entreprenörer i Gimo

Entreprenad i Gimo

I staden Gimo finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 4 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Gimo som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Uppsala som ligger i närheten av Gimo.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Gimo som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Gimo - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Gimo nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Gimo

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Gimo vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Korsbron Åkeri AB
Korsbron 15
747 95 Gimo


Westerman Entreprenad AB
Långg. 22
747 42 Gimo


Väddika Gård Kött O Entreprenad
Väddika 169
747 95 Gimo


HJK Entreprenad AB
Gimo Torg 5
747 43 GIMO


Information om staden Gimo

Gimo är en tätort i Östhammars kommun, cirka 50 km nordost om Uppsala. Ortnamnet kommer från det gamla ordet Gimmu, som tros betyda gimma (d.v.s. gap eller öppning), med syftning på ett vattens utlopp i ett större vattendrag. Kyrkan i Gimo, Skäfthammars kyrka som ligger intill länsväg 288, invigdes på 1400-talet.

Areal: 313,25 hektar
Antal invånare: 2688, år 2010

Priser för entreprenad i Gimo

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Gimo varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Gimo och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Gimo.

Här hittar du mer information om staden Gimo.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Gimo som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Uppsala.