Entreprenad och entreprenörer i Tungelsta

Entreprenad i Tungelsta

I staden Tungelsta finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 17 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Tungelsta som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Stockholm som ligger i närheten av Tungelsta.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Tungelsta som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Tungelsta - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Tungelsta nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Tungelsta

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Tungelsta vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Nacka Riv/Sanering HB
Ålstav. 41
137 56 TUNGELSTA


Mariedals Entreprenad AB
Södertäljev. 102
137 93 Tungelsta


Kalmdal Riv Och Sanering HB
Backv. 11
137 57 Tungelsta


Fogfirman Hansson & Granfalk AB
Korsmyrav. 2
137 93 Tungelsta


HB Siltis Entreprenad
Längdhoppsv. 35
137 54 TUNGELSTA


Mbg Entreprenad AB
Södertäljev. 120
137 93 Tungelsta


Tungelsta Åkeri och Entreprenad
Kometv. 1
137 54 TUNGELSTA


R.E.C.S Entreprenad
Skogsv. 51
137 55 Tungelsta


Bygg & Entreprenad I Tungelsta
Hammarbergsv. 7
137 56 TUNGELSTA


Brennius Maria Entreprenad & Transport A
Lillgårdsv. 10
137 57 Tungelsta


Saga Entreprenad AB
Ålstav. 10
137 56 TUNGELSTA


Rindeström Åkeri & Entreprenad AB, Peter
Skogs Ekebyv. 4
137 54 TUNGELSTA


Stockholm City Bygg Och Entreprenad HB
Södertäljev. 131
137 93 Tungelsta


Andersson Entreprenad AB, Benny
Ålstav. 37 B
137 56 TUNGELSTA


Ericsson & Ewertz Entreprenad AB
Ekingev. 3
137 54 TUNGELSTA


Xlog Entreprenad AB
Jennylundsv. 15
137 93 Tungelsta


Krigslida Entreprenad, HB
Nederstavägen
137 55 Tungelsta


Information om staden Tungelsta

Tungelsta är en del av tätorten Västerhaninge i Haninge kommun, Stockholms län. Det är tidigare fristående ort och omfattar områden som Krigslida, Hammarängen och Lillgården. Tungelsta gränsar i nordväst mot Hanvedens stora skogs- och strövområden, i nordost mot övriga Västerhaninge, i söder och väster mot jordbrukslandskap och olika skogsområden.

Areal:
Antal invånare: 4 257, år 2003

Priser för entreprenad i Tungelsta

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Tungelsta varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Tungelsta och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Tungelsta.

Här hittar du mer information om staden Tungelsta.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Tungelsta som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Stockholm.