Entreprenad och entreprenörer i Tumba

Entreprenad i Tumba

I staden Tumba finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 14 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Tumba som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Stockholm som ligger i närheten av Tumba.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Tumba som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Tumba - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Tumba nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Tumba

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Tumba vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Boander Svets & Entreprenad Service AB
Vreta Gårds v. 37
147 43 Tumba


Swedish Lorry Parts AB
Hans Stahles v. 7
147 41 Tumba


Järna Maskin & Hydraulik AB
Tunabergsv. 6
147 43 Tumba


JW Söderberg Trading & transportteknik AB
Skyttbrinksv. 32
147 39 TUMBA


Ak Schakt o Entreprenad AB
Finkmossv. 174
147 34 Tumba


J W Söderberg Försäljnings AB
Skyttbrinksv. 32
147 39 TUMBA


Rivjätten AB
Rådjursv. 263
147 34 Tumba


Karneval AB
Skyttbrinksv. 11
147 39 TUMBA


Rivhjälpen I Tumba AB
Ugglev. 103
147 34 Tumba


Sk Rivning
Munkhättev. 21 B
147 45 Tumba


Hydrema Sverige AB
Himmelsbodav. 5
147 39 TUMBA


Globen Entreprenad AB
Sporres v. 3
147 31 TUMBA


Gentium Nr Lxv AB
Aspenv. 41
147 44 TUMBA


Brantfalks Entreprenad AB
Bergfotsvägen 17
147 33 Tumba


Information om staden Tumba

Tumba är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Botkyrka kommun i Stockholms län men även innefattande en del av Salems kommun. Botkyrkadelen av tätorten utgör centralort i Botkyrka kommun och Salemdelen utgörs av kommundelarna Rönninge och Salem.

Areal: 1 773,53 ha
Antal invånare: 37 852, år 2010

Priser för entreprenad i Tumba

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Tumba varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Tumba och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Tumba.

Här hittar du mer information om staden Tumba.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Tumba som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Stockholm.