Entreprenad och entreprenörer i Trångsund

Entreprenad i Trångsund

I staden Trångsund finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 7 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Trångsund som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Stockholm som ligger i närheten av Trångsund.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Trångsund som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Trångsund - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Trångsund nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Trångsund

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Trångsund vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Abax Produkter Försäljning AB
Hagenv. 4 B
142 65 TRÅNGSUND


Byggutvecklarna Thorsell & Berg AB
Odonbacken 14
142 64 Trångsund


Mikael Näslund Bygg & Entreprenad AB
Bondev. 1
142 66 Trångsund


Applicator Entreprenad AB
Tornslingan 23
142 61 TRÅNGSUND


A Gillgren Entreprenad
Norra Bondevägen 14
142 65 TRÅNGSUND


Digital Entreprenad I Stockhol
Bondev. 1
142 66 Trångsund


Cm Entreprenad HB
Bygdegårdsv. 14 A
142 65 TRÅNGSUND


Information om staden Trångsund

Trångsund är en kommundel av Huddinge kommun i Stockholms län vars bebyggelse till större delen ingår i Stockholms tätort. Namnet "Trångsund" härrör från det trånga sundet (det trängsta) i den närliggande Drevviken.

Areal: 22,3 km2
Antal invånare: 9 912, år 2011

Priser för entreprenad i Trångsund

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Trångsund varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Trångsund och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Trångsund.

Här hittar du mer information om staden Trångsund.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Trångsund som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Stockholm.