Entreprenad och entreprenörer i Sorunda

Entreprenad i Sorunda

I staden Sorunda finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 10 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Sorunda som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Stockholm som ligger i närheten av Sorunda.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Sorunda som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Sorunda - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Sorunda nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Sorunda

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Sorunda vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Hansson T Ö Entreprenad AB
Neder Söderby 50
148 96 Sorunda


Mankan Entreprenad
Gudby 4
148 70 Sorunda


Nymanstorps Entreprenad
Lindhv. 2
148 96 Sorunda


Plensners Entreprenad AB
Fitunavägen 189
148 96 Sorunda


Jonas Nordin Åkeri & Entreprenad AB
Fagerlundsv. 19
148 96 Sorunda


Tom Larsson Entreprenad AB
Gröndal 1
148 70 Sorunda


Grödby Entreprenad
Malmv. 5
148 96 Sorunda


Lr Entreprenad AB
Trollstav. 7
148 96 Sorunda


S Malm Entreprenad
Hoxlav. 7 M
148 70 Sorunda


T.Ö.Hansson Entreprenad AB
Neder Söderby 50
148 96 Sorunda


Information om staden Sorunda

Sorunda är en tätort i Nynäshamns kommun bestående av flera mindre byar där även Sorunda kyrka ligger, sockenkyrka i Sorunda socken. Nära kyrkan ligger en tingshög.

Areal: 110,32 hektar
Antal invånare: 1 307, år 2010

Priser för entreprenad i Sorunda

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Sorunda varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Sorunda och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Sorunda.

Här hittar du mer information om staden Sorunda.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Sorunda som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Stockholm.