Entreprenad och entreprenörer i Skärholmen

Entreprenad i Skärholmen

I staden Skärholmen finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 12 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Skärholmen som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Stockholm som ligger i närheten av Skärholmen.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Skärholmen som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Skärholmen - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Skärholmen nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Skärholmen

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Skärholmen vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

M L Mark & Fastighetsservice AB
Laxholmsbacken 70
127 42 Skärholmen


Mohammed Jawad, Hayder
Ålgrytev. 141
127 31 Skärholmen


Dp Maskin- & Fastighetsservice
Stensätrav. 5
127 39 Skärholmen


Stockholms Bygg & Rivexpert AB
Vita Liljans v. 59
127 60 Skärholmen


D Y S Service AB
Hållsätrabacken 37
127 36 SKÄRHOLMEN


Mattes Riv & Bygg AB
Aspsätrav. 8
127 37 Skärholmen


Ams El VVS AB
Måsholmstorget 3
127 48 Skärholmen


Ia Sthlm Entreprenad AB
Ekholmsv. 243
127 46 Skärholmen


Peab Drift & Underhåll i Stockholm AB
Svanholmsv. 2
127 43 SKÄRHOLMEN


Arbetslag Bygg & Entreprenad I Stockholm AB
Ekholmsv. 241
127 46 Skärholmen


Nn Entreprenad & VVS AB
Ängsholmsgränd 14
127 42 Skärholmen


Hallin Entreprenad
Eksätrav. 555
127 38 SKÄRHOLMEN


Information om staden Skärholmen

Skärholmen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Sätra och Vårberg, till Segeltorp, Kungens kurva och Vårby i Huddinge kommun samt till Ekerö kommun. Ytan uppgår till 189 hektar land och 4 hektar vatten. Skärholmen och Vårberg överfördes från Huddinge kommun 1963.

Areal: 189 hektar
Antal invånare: 8488, år 2014

Priser för entreprenad i Skärholmen

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Skärholmen varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Skärholmen och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Skärholmen.

Här hittar du mer information om staden Skärholmen.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Skärholmen som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Stockholm.