Entreprenad och entreprenörer i Segersäng

Entreprenad i Segersäng

I staden Segersäng finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Segersäng som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Stockholm som ligger i närheten av Segersäng.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Segersäng som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Segersäng - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Segersäng nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Segersäng

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Segersäng vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Stockholm Demo och Sanering
Korpslingan 55
148 40 Segersäng


Frekar Entreprenad
Släntv. 5
148 40 Segersäng


Information om staden Segersäng

Segersäng är en tätort i Nynäshamns kommun i Stockholms län. När Nynäsbanan öppnades år 1901 inrättades en station med namnet Sorunda. Denna namnändrades 1917 till Segersäng och flyttades också cirka 100 meter.

Areal: 56,12 hektar
Antal invånare: 608, år 2010

Priser för entreprenad i Segersäng

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Segersäng varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Segersäng och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Segersäng.

Här hittar du mer information om staden Segersäng.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Segersäng som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Stockholm.