Entreprenad och entreprenörer i Järna

Entreprenad i Järna

I staden Järna finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 20 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Järna som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Stockholm som ligger i närheten av Järna.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Järna som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Järna - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Järna nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Järna

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Järna vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Bröderna Kollbergs Grävmaskiner AB
Ängstugan
153 95 JÄRNA


Löndqvist Schakt&Entrepenad
Snorpv. 33 Asphöjden
153 95 JÄRNA


Olof Törnblom Entreprenad AB
Simsjön 6
153 95 JÄRNA


Stretto AB
070 - 444 41 00Jametso Mälarregion
Liljestigen 11
153 36 Järna


Björnängs Entreprenad AB
070 - 572 44 69Grävsnabben AB
Haga Gård
153 95 JÄRNA


Närmiljö Holm & Co, AB
Pimpelv. 1
153 35 JÄRNA


Carlsson Bygg och Fastighetsservice, T
Vretv. 5
153 37 JÄRNA


Osmens Åkeri AB, B
Borgsöv. 16
153 95 JÄRNA


Maskin & Konstruktions Entreprenad i Järna AB
Trafikplats Järna
153 95 JÄRNA


Entreprenad Svarttorp AB
Svarttorp 12
153 95 JÄRNA


Seam Entreprenad AB
Haga Gård
153 95 JÄRNA


Hus & Hem I Örby Entreprenad AB
Billstav. 59
153 95 JÄRNA


Kvarnsjön Entreprenad AB
Kallfors Gård
153 95 JÄRNA


Rudsjön Entreprenad AB
Kallfors Gård
153 95 JÄRNA


Entreprenad Ludvig Henricsson Järna
ÖRSTA
153 95 JÄRNA


Torehill Fastighet & Entreprenad HB
Sunnemov. 9
153 32 Järna


Acrux Entreprenad AB
Epv Entreprenad AB
Svarttorp 13
153 95 JÄRNA


Information om staden Järna

Järna är den näst största tätorten i Södertälje kommun, Stockholms län. Den fungerar numera i hög grad som en förort till i första hand Södertälje och i andra hand Stockholm, men har också en egen lokal arbetsmarknad. Samhället växte upp vid Järna station på Västra stambanan, som öppnade 1861.

Areal: 393,19 hektar
Antal invånare: 6 377, år 2010

Priser för entreprenad i Järna

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Järna varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Järna och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Järna.

Här hittar du mer information om staden Järna.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Järna som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Stockholm.