Entreprenad och entreprenörer i Torshälla

Entreprenad i Torshälla

I staden Torshälla finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 13 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Torshälla som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Södermanland som ligger i närheten av Torshälla.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Torshälla som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Torshälla - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Torshälla nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Torshälla

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Torshälla vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Ellfolk Bygg AB
Ekbacken 9
644 30 TORSHÄLLA


Frost Maskin AB
Ekbacken 5
644 30 TORSHÄLLA


Syréns Byggtjänst, G
Tjäderv. 21
644 36 TORSHÄLLA


Torshälla Schakt o. Svets AB
Säbyg. 6 C
644 34 TORSHÄLLA


Esaw Förvaltning AB
Hasselbacksv. 27
644 36 TORSHÄLLA


Ylvén Entreprenad
Betulanders g. 9
644 30 TORSHÄLLA


Sternells Entreprenad & Handel AB
Eskilstunav. 31
644 30 TORSHÄLLA


M. Granfors Entreprenad AB
Stålv. 7
644 31 Torshälla


Hellsténs Bygg & Entreprenad i Eskilstuna AB
Artistg. 38
644 35 Torshälla


Gpn Entreprenad AB
Valsarg. 2
644 31 Torshälla


Broberg Entreprenad AB
Måbärsv. 9
644 36 TORSHÄLLA


Hägerås Entreprenad AB
X4 Entreprenad AB
Munkgränd 4
644 31 Torshälla


Information om staden Torshälla

Torshälla är en tätort i Eskilstuna kommun i Södermanlands län. Torshälla är en tidigare handels- och hantverksstad, grundad på medeltiden som handelscentrum för landskapet Rekarne. Sedan 1800-talet finns även en större stålindustri vid Nyby bruk, en bruksort som idag är sammanväxt med Torshälla.

Areal: 563,77 hektar
Antal invånare: 7612, år 2010

Priser för entreprenad i Torshälla

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Torshälla varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Torshälla och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Torshälla.

Här hittar du mer information om staden Torshälla.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Torshälla som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Södermanland.