Entreprenad och entreprenörer i Oxelösund

Entreprenad i Oxelösund

I staden Oxelösund finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 3 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Oxelösund som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Södermanland som ligger i närheten av Oxelösund.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Oxelösund som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Oxelösund - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Oxelösund nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Oxelösund

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Oxelösund vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Oxelö Maskinuthyrning AB
Hallg. 12
613 31 OXELÖSUND


Guy Åhlin Entreprenad AB
Järnverket
613 31 OXELÖSUND


Bh Entreprenad Och Konsult I Nyköping AB
Oxelög. 12
613 33 OXELÖSUND


Information om staden Oxelösund

Oxelösund är en tätort i Södermanland och centralort i Oxelösunds kommun, Södermanlands län. Tätorten är den sydligaste centralorten i Svealand och har nära förbindelser med den större grannorten Nyköping. Ortnamnet Oxløsundh 1438 avseende ett sund vid ön Oxelö har syftning på trädbeteckningen oxel.

Areal: 1 157,12 hektar
Antal invånare: 10870, år 2010

Priser för entreprenad i Oxelösund

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Oxelösund varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Oxelösund och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Oxelösund.

Här hittar du mer information om staden Oxelösund.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Oxelösund som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Södermanland.