Entreprenad och entreprenörer i Vellinge

Entreprenad i Vellinge

I staden Vellinge finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 7 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Vellinge som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Skåne som ligger i närheten av Vellinge.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Vellinge som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Vellinge - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Vellinge nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Vellinge

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Vellinge vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Stefan Kristenssons Åkeri AB
Dalsjöv. 26
235 99 Vellinge


Perssons Entreprenad AB
Åkeshögsvägen
235 91 Vellinge


Klimatkontroll Syd AB
Terminalg. 3
235 39 Vellinge


D Söderlindh Entreprenad Syd AB
Österg. 6
235 33 Vellinge


Jomab Entreprenad AB
Stävie Mölleväg
235 91 Vellinge


Stefan Kristenssons Entreprenad AB
Dalsjöv. 26
235 99 Vellinge


Landgren - Isaksson Jordbruk & Entreprenad HB
Erikslundsv.
235 91 Vellinge


Information om staden Vellinge

Vellinge (äldre stavningar: Hvellinge, Vällinge) är en tätort och centralort i Vellinge kommun i Skåne län. Norra delen av tätorten ligger i Eskilstorps socken och här finns Eskilstorps kyrka. Centrala och södra delen är kyrkbyn i Vellinge socken med Vellinge kyrka. Orten är belägen på Söderslätt...

Areal: 316,69 hektar
Antal invånare: 6304, år 2010

Priser för entreprenad i Vellinge

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Vellinge varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Vellinge och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Vellinge.

Här hittar du mer information om staden Vellinge.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Vellinge som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Skåne.