Entreprenad och entreprenörer i Trelleborg

Entreprenad i Trelleborg

I staden Trelleborg finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 8 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Trelleborg som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Skåne som ligger i närheten av Trelleborg.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Trelleborg som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Trelleborg - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Trelleborg nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Trelleborg

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Trelleborg vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Jönssons Sydgräv i Trelleborg AB
Lavettv. 6
231 66 Trelleborg


Keam Entreprenad o Lantbruk
Gislövgårdsvägen 175 -7
231 91 Trelleborg


Meka Trädplockaren AB
Fru Alstad Byaväg 57 -0
231 91 Trelleborg


Jönssons Maskinstation AB, S E
Vannhögsg. 9
231 66 Trelleborg


N O S Svenssons Maskinstation & Verkstad AB
V. Vemmerlöv
231 94 TRELLEBORG


Nn Skogs Entreprenad AB
Idv. 7
231 92 TRELLEBORG


Scanicus Entreprenad HB
Skenv. 12
231 36 TRELLEBORG


M. Anderssons Lantbruk och Entreprenad
Åkarpsvägen 3
231 91 Trelleborg


Information om staden Trelleborg

Trelleborg är en centralort i Trelleborgs kommun. Tätorten hade 28290 invånare år 2010. Trelleborg är Sveriges sydligaste stad och ligger på Söderslätt i Skåne. Staden kallas även ofta för Palmstaden, på grund av palmerna som pryder den sydvästra infarten till Trelleborg (läs mer under avsnittet "Stadsbild").

Areal: 1 365,73 hektar
Antal invånare: 28290, år 2010

Priser för entreprenad i Trelleborg

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Trelleborg varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Trelleborg och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Trelleborg.

Här hittar du mer information om staden Trelleborg.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Trelleborg som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Skåne.