Entreprenad och entreprenörer i Örkelljunga

Entreprenad i Örkelljunga

I staden Örkelljunga finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 13 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Örkelljunga som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Skåne som ligger i närheten av Örkelljunga.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Örkelljunga som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Örkelljunga - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Örkelljunga nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Örkelljunga

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Örkelljunga vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Lennart Johansson Grävtjänst AB
Ö. Ringarp 401
286 91 örkelljunga


CSAB
Hammarsmedsg. 7
286 32 ÖRKELLJUNGA


Boalts Åkeri & Entreprenad
Boalt 1491
286 92 ÖRKELLJUNGA


R. Hansson Entreprenad AB
Ringåsv. 15
286 35 örkelljunga


Magnus P. Gräv och Entreprenad
Mattarp 1533
286 92 ÖRKELLJUNGA


Woodlands Country Club Entreprenad AB
Rya 472
286 91 örkelljunga


Dalka Entreprenad AB
V. Ringarp 475
286 91 örkelljunga


Dennis Lantbruk Och Entreprenad
Höjaholm 555
286 92 ÖRKELLJUNGA


Bygg & Montage i Örkelljunga AB
Talliden 12
286 33 örkelljunga


Ttg Group Handel & Konsult AB
Skymningsv. 2
286 92 ÖRKELLJUNGA


Syd Sanering
Hallandsv. 25
286 31 örkelljunga


Johansson Byggtjänst, Antti
Valhallav. 23
286 31 örkelljunga


Ingvarsons Gräv, Ingemar
Sonnarpsbacken 11
286 92 ÖRKELLJUNGA


Information om staden Örkelljunga

Örkelljunga är en tätort som är centralort i Örkelljunga kommun i Skåne län, belägen vid motorvägen E4. Örkelljunga är kyrkbyn i Örkelljunga socken och här ligger Örkelljunga kyrka. En del av tätorten ligger dock i Rya socken. Namnet är en modernisering av Øthknælyung från 1307. Efterleden innehåller ljung, 'ljunghed'.

Areal: 564,37 hektar
Antal invånare: 4818, år 2010

Priser för entreprenad i Örkelljunga

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Örkelljunga varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Örkelljunga och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Örkelljunga.

Här hittar du mer information om staden Örkelljunga.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Örkelljunga som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Skåne.