Entreprenad och entreprenörer i Ödåkra

Entreprenad i Ödåkra

I staden Ödåkra finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 3 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Ödåkra som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Skåne som ligger i närheten av Ödåkra.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Ödåkra som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Ödåkra - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Ödåkra nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Ödåkra

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Ödåkra vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Sigis Schakt AB
Lindareg. 17
254 75 ödåkra


Bygg & Entreprenad I Billesholm AB
Fleningev. 404
254 75 ödåkra


LME Lappens Mark & Entreprenad
Östanvindsgatan
254 75 ödåkra


Information om staden Ödåkra

Ödåkra är en tätort i Helsingborgs kommun i Skåne län. Samhället ligger cirka åtta kilometer norr om Helsingborgs centrum, och cirka fem kilometer från Öresund. Omedelbart söder om orten ligger shoppingcentret Väla centrum.

Areal: 304,60 hektar
Antal invånare: 4920, år 2010

Priser för entreprenad i Ödåkra

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Ödåkra varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Ödåkra och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Ödåkra.

Här hittar du mer information om staden Ödåkra.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Ödåkra som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Skåne.