Entreprenad och entreprenörer i Munka-Ljungby

Entreprenad i Munka-Ljungby

I staden Munka-Ljungby finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 12 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Munka-Ljungby som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Skåne som ligger i närheten av Munka-Ljungby.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Munka-Ljungby som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Munka-Ljungby - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Munka-Ljungby nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Munka-Ljungby

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Munka-Ljungby vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

J & R Entreprenad AB
Bäckatorpsv. 50
266 93 Munka


BertS Entreprenad, Sten O Trädgård
Rössjöholmsv. 784
266 95 Munka


Bengt-Åke Johnssons Grus- & Transport
Aggarpsv. 48
266 94 MUNKA-LJUNGBY


JJ Lundh Entreprenad AB
Skelderhusv. 123
266 94 MUNKA-LJUNGBY


Niro Entreprenad
Ö. Järnvägsg. 26
266 32 MUNKA-LJUNGBY


Röglan Konsult och Entreprenad AB
Storegårdsv. 300
266 94 MUNKA-LJUNGBY


Frakt & Entreprenad Konsulten Andersson AB
Äspenäsv. 27 A
266 93 Munka


Bergs Entreprenad, Mats
Ö. Järnvägsg. 9
266 32 MUNKA-LJUNGBY


Jan-Åke Persson Entreprenad
Örkelljungav. 1250
266 95 Munka


Kronkvist Gräv HB, Jan
Bäckatorpsv. 100
266 93 Munka


Lun AB
Skelderhusv. 123
266 94 MUNKA-LJUNGBY


Munka Projekt AB
Sjöbackav. 62
266 92 MUNKA-LJUNGBY


Information om staden Munka-Ljungby

Munka Ljungby är en tätort i Ängelholms kommun och kyrkby i Munka Ljungby socken i Skåne. I orten ligger bland annat Munka-Ljungby kyrka och Munka folkhögskola. Munka-Ljungby har många industrier, de flesta i den södra delen av orten.

Areal: 223,32 hektar
Antal invånare: 2840, år 2010

Priser för entreprenad i Munka-Ljungby

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Munka-Ljungby varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Munka-Ljungby och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Munka-Ljungby.

Här hittar du mer information om staden Munka-Ljungby.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Munka-Ljungby som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Skåne.