Entreprenad och entreprenörer i Lund

Entreprenad i Lund

I staden Lund finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 5 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Lund som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Skåne som ligger i närheten av Lund.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Lund som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Lund - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Lund nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Lund

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Lund vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Fältmontören Skåne AB
Stångby Prästgård 462
225 91 Lund


Stångby Maskin AB
Vallkärratorn 521
225 91 Lund


Kävlinge Golv Miljö AB
Åsav. 8
222 70 Lund


G.Dahlqvist Måleri AB
Höstbruksv. 12
226 60 LUND


Lunds Grusterminal AB
Nöbbelövs Byg. 12
226 53 LUND


Information om staden Lund

Lund är centralort i Lunds kommun och ligger i sydvästra Skåne i södra Sverige. Det är Sveriges elfte största tätort. Lunds universitet och Lunds stift styrs från Lund. Staden ingår i storstadsregionen Stor-Malmö enligt Statistiska centralbyrån. Lund ligger på en utlöpare av Romeleåsen som avgränsar Lundaslätten i nordöst.

Areal: 2 575,03 hektar
Antal invånare: 82800, år 2010

Priser för entreprenad i Lund

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Lund varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Lund och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Lund.

Här hittar du mer information om staden Lund.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Lund som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Skåne.