Entreprenad och entreprenörer i Lomma

Entreprenad i Lomma

I staden Lomma finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 4 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Lomma som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Skåne som ligger i närheten av Lomma.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Lomma som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Lomma - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Lomma nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Lomma

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Lomma vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Krondahl Entreprenad I Lomma AB
Pilg. 5
234 41 Lomma


Stenshammer Entreprenad AB
Zinkg. 2
234 35 LOMMA


Lomma Bygg Entreprenad
Pärong. 2
234 37 LOMMA


Demab Entreprenad AB
Mariedalsv. 1
234 35 LOMMA


Information om staden Lomma

Lomma är en tätort i Skåne och centralort i Lomma kommun, Skåne län. Lomma som är lokaliserat vid kusten ligger strax väster om Lund och strax norr om Malmö. I Lomma finns Lomma kyrka och en långgrund sandstrand "Lomma beach" och marina. Sveriges lantbruksuniversitet Alnarp ligger i Alnarp mellan Lomma och Åkarp, nära Lommas sydöstra utkant.

Areal: 481,99 hektar
Antal invånare: 10837, år 2010

Priser för entreprenad i Lomma

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Lomma varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Lomma och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Lomma.

Här hittar du mer information om staden Lomma.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Lomma som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Skåne.