Entreprenad och entreprenörer i Kivik

Entreprenad i Kivik

I staden Kivik finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 5 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Kivik som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Skåne som ligger i närheten av Kivik.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Kivik som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Kivik - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Kivik nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Kivik

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Kivik vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Andersson Åkeri och Entreprenad i Ravlunda AB
Ravlunda Byav. 1
277 37 Kivik


Anderssons Åkeri Och Entreprenad I Ravlunda AB
Ravlunda 4
Kivik


Nordin, Gunnar
Avenboksv. 3
277 31 Kivik


Nordin Entreprenad AB
Avenboksv. 3
277 31 Kivik


Tunbyholms Gräv & Schakt AB
Alekärrsv. 34
277 31 Kivik


Information om staden Kivik

Kivik är en tätort i Simrishamns kommun i Skåne län och centralort för äppelodlingen i området. Huvudnäringar i dag är fiske och turism. Kiviks musteri i Karakås tillverkar cider, glögg, vin m.m. Förenade frukt tar hand om den frukt som odlas.I Kivik bedrivs marknader såsom Kiviks marknad och Äppelmarknaden i Kivik.

Areal: 125,26 hektar
Antal invånare: 960, år 2010

Priser för entreprenad i Kivik

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Kivik varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Kivik och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Kivik.

Här hittar du mer information om staden Kivik.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Kivik som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Skåne.