Entreprenad och entreprenörer i Genarp

Entreprenad i Genarp

I staden Genarp finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 4 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Genarp som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Skåne som ligger i närheten av Genarp.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Genarp som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Genarp - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Genarp nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Genarp

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Genarp vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Genarps Gräv & Schakt AB
Ö. Ellebäcksv. 15
247 72 GENARP


Maat Entreprenad
Åge Tuas v. 17
247 72 GENARP


Petri Entreprenad, AB
Hässleberga 462
247 99 Genarp


Delta Schakt
Hässleberga 661
247 99 Genarp


Information om staden Genarp

Genarp är en tätort i Lunds kommun och kyrkby i Genarps socken i Skåne. Bebyggelsen domineras av småhus. Här finns Genarps kyrka och två skolor: Häckebergaskolan och Genarps skola. I byns omedelbara närhet ligger tre slott, varav det största är Häckeberga slott. Toppeladugård har tidigare lytt under Häckeberga slott.

Areal: 170,23 hektar
Antal invånare: 2892, år 2010

Priser för entreprenad i Genarp

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Genarp varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Genarp och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Genarp.

Här hittar du mer information om staden Genarp.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Genarp som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Skåne.