Entreprenad och entreprenörer i Bjärred

Entreprenad i Bjärred

I staden Bjärred finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 8 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Bjärred som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Skåne som ligger i närheten av Bjärred.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Bjärred som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Bjärred - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Bjärred nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Bjärred

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Bjärred vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Anders Hanssons Entreprenad
Flädie Mejeriv. 24
237 91 Bjärred


Olofssons Schakt AB
Önnerup 13
237 91 Bjärred


H. Håkanssons Lantbrukstjänst Tygelsjö
Flädie Norrevångsv. 20
237 91 Bjärred


Thomas B Entreprenad Byggdesign AB
Ormvråksv. 35
237 37 Bjärred


Persson och Jakobsson Entreprenad & Service AB
Önnerupsv. 3
237 91 Bjärred


Albinsson i Fjelie
Fjelie Laxmansv. 4
237 91 Bjärred


Albinsson Maskincenter AB
Fjelie Laxmansv. 4
237 91 Bjärred


Bernt i Flädie HB
Flädie Banv. 13
237 91 Bjärred


Information om staden Bjärred

Bjärred är en tätort i Lomma kommun i Skåne län, drygt 10 km väster om Lund och drygt 5 km norr om Lomma. Bjärred ligger vid Lommabukten, en bukt av Öresund. I Bjärred bor 44,3 % av Lomma kommuns befolkning. Strax öster om Bjärred går motorvägen på E6/E20.

Areal: 479,10 hektar
Antal invånare: 9542, år 2010

Priser för entreprenad i Bjärred

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Bjärred varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Bjärred och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Bjärred.

Här hittar du mer information om staden Bjärred.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Bjärred som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Skåne.