Entreprenad och entreprenörer i Billesholm

Entreprenad i Billesholm

I staden Billesholm finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Billesholm som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Skåne som ligger i närheten av Billesholm.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Billesholm som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Billesholm - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Billesholm nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Billesholm

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Billesholm vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

SEAB Söderlins Entreprenad AB
Åbrov. 12
267 72 BILLESHOLM


Vbl Entreprenad
Källehusvägen
267 72 BILLESHOLM


Information om staden Billesholm

Billesholm är en tätort i Bjuvs kommun i Skåne län. Förutom gruvindustrin som varit dominerande på denna ort, har det under åren även funnits annan verksamhet. Från 1888 fanns ett tegelbruk på det område där Isover finns i dag. Tegelbruket låg strax söder om gruvschaktet Kapten Berg. Detta bruk lades ner efter en brand 1912.

Areal: 290,72 hektar
Antal invånare: 2910, år 2010

Priser för entreprenad i Billesholm

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Billesholm varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Billesholm och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Billesholm.

Här hittar du mer information om staden Billesholm.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Billesholm som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Skåne.