Entreprenad och entreprenörer i Boxholm

Entreprenad i Boxholm

I staden Boxholm finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 7 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Boxholm som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Östergötland som ligger i närheten av Boxholm.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Boxholm som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Boxholm - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Boxholm nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Boxholm

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Boxholm vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Micke Fransson Skogsentreprenad AB
Nya Timmeröv. 30
590 13 BOXHOLM


Unic I Boxholm AB
Sågv. 1
590 12 Boxholm


A.Friberg Konsult & Entreprenad AB
Järnvägsg. 1
590 13 BOXHOLM


Entreprenad Aktiebolaget Bröderna Hugoh.
Torsebo
590 16 Boxholm


Leuvsta Entreprenad
Uddebo Leuvsta
590 14 Boxholm


Johans Anläggning Och Entreprenad
Hageby Gård
590 15 BOXHOLM


AB Leuvsta Entreprenad
Uddebo Leuvsta
590 14 Boxholm


Information om staden Boxholm

Boxholm är en tätort och centralort i Boxholms kommun, Östergötlands län. Orten är en gammal bruksort belägen vid Svartån och Södra stambanan och delar postnummer (590) med grannorten Kisa.

Areal: 439,43 hektar
Antal invånare: 3194, år 2010

Priser för entreprenad i Boxholm

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Boxholm varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Boxholm och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Boxholm.

Här hittar du mer information om staden Boxholm.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Boxholm som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Östergötland.