Entreprenad och entreprenörer i Storå

Entreprenad i Storå

I staden Storå finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Storå som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Örebro som ligger i närheten av Storå.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Storå som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Storå - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Storå nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Storå

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Storå vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Bergsgårdens Montage & Entreprenadtjänst
Kallernäs 226
711 96 Storå


EkblomS Entreprenad
Stråssav. 10
711 76 Storå


Information om staden Storå

Storå är en tätort i den norra delen av Lindesbergs kommun, belägen vid Råsvalens norra strand och omfattande Guldsmedshyttan som länge var ortens postadress. Genom orten rinner Storån och Länsväg 871 går genom hela orten, ända upp till Ramsberg där vägen delas.

Areal: 612,81 hektar
Antal invånare: 1933, år 2010

Priser för entreprenad i Storå

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Storå varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Storå och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Storå.

Här hittar du mer information om staden Storå.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Storå som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Örebro.