Entreprenad och entreprenörer i Vittangi

Entreprenad i Vittangi

I staden Vittangi finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 3 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Vittangi som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Norrbotten som ligger i närheten av Vittangi.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Vittangi som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Vittangi - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Vittangi nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Vittangi

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Vittangi vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Vittangi Gräv AB
Paloniemiv. 20
980 10 Vittangi


Vekab, Vittangi Entreprenad & Kross AB
Jämtlandsv. 21
980 10 Vittangi


Entreprenad Olof Koivuniemis HB
Paloniemiv. 22
980 10 Vittangi


Information om staden Vittangi

Vittangi är en tätort i Kiruna kommun. Vittangi ligger efter E45, vid Torne älv och Vittangiälven. Vittangi är den största tätorten på Kiruna landsbygd och har ett rikt föreningsliv och många företag för sin storlek. Här finns livsmedelsaffär, bensinstation, klädaffär, skoaffär, frisörer och restaurang. Byn har även en F–9-skola.

Areal: 226,78 hektar
Antal invånare: 784, år 2010

Priser för entreprenad i Vittangi

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Vittangi varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Vittangi och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Vittangi.

Här hittar du mer information om staden Vittangi.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Vittangi som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Norrbotten.