Entreprenad och entreprenörer i Vidsel

Entreprenad i Vidsel

I staden Vidsel finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 1 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Vidsel som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Norrbotten som ligger i närheten av Vidsel.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Vidsel som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Vidsel - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Vidsel nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Vidsel

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Vidsel vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Westerlunds Entreprenad
S. Storfors 11
942 95 Vidsel


Information om staden Vidsel

Vidsel är den efter Älvsbyn största tätorten i Älvsbyns kommun och ligger vid Piteälven, omkring 35 kilometer nordväst om Älvsbyn. Vidsel kallas Robotbyn på grund av närheten till Robotförsöksplats Norrland, och också den robot som pryder torget och är skänkt av Saab AB.

Areal: 74,16 hektar
Antal invånare: 533, år 2010

Priser för entreprenad i Vidsel

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Vidsel varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Vidsel och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Vidsel.

Här hittar du mer information om staden Vidsel.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Vidsel som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Norrbotten.