Entreprenad och entreprenörer i Pajala

Entreprenad i Pajala

I staden Pajala finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 7 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Pajala som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Norrbotten som ligger i närheten av Pajala.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Pajala som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Pajala - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Pajala nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Pajala

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Pajala vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Töyrä Birger
Torgg. 13
984 31 Pajala


Arelax Entreprenad
Aareavaara 67
984 91 Pajala


Mark Och Entreprenad Transporter Metab AB
Rågv. 9
984 31 Pajala


Js Entreprenad, HB
Kirnujärvi 47
984 92 PAJALA


Fors Mek & Entreprenad i Pajala AB
Tornedalsv. 30
984 31 Pajala


Br Nygårds Entr Byggn.Konsult Hb
Tornedalsv. 9
984 31 Pajala


Snells Entreprenad AB
Niva 29
984 91 Pajala


Information om staden Pajala

Pajala är en tätort och centralort i Pajala kommun i Norrbotten. Pajala är även kyrkorten i Pajala socken. Artic Road AB, Snells Entreprenad AB, Inission Micromakarna AB, Svetsteknik i Pajala AB, Miljö & Teknik i Kangos AB, MD i Pajala AB (Hotell Smedjan) med flera.

Areal: 377,83 hektar
Antal invånare: 1958, år 2010

Priser för entreprenad i Pajala

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Pajala varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Pajala och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Pajala.

Här hittar du mer information om staden Pajala.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Pajala som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Norrbotten.