Entreprenad och entreprenörer i Överkalix

Entreprenad i Överkalix

I staden Överkalix finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 6 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Överkalix som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Norrbotten som ligger i närheten av Överkalix.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Överkalix som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Överkalix - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Överkalix nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Överkalix

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Överkalix vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Nordisk Försäljning
V. Lomträsk 41
956 92 överkalix


Lindbäcks Lastmaskiner, Gunnar
Hedensbyn 216
956 91 ÖVERKALIX


Anders Nilssons Lastmaskiner
Hällan 10
956 91 ÖVERKALIX


Anders Isaksson Grävmaskiner
Hedensbyn 212
956 91 ÖVERKALIX


Mek & Maskin I Överkalix, AB
Kangis 63
956 91 ÖVERKALIX


Nilssons Maskiner AB, Bert
Svartbyv. 234
956 93 ÖVERKALIX


Information om staden Överkalix

Överkalix (finska Ylikainus eller Ylikainuu) är en tätort och centralort i Överkalix kommun i Norrbottens län i Sverige som även omfattar Bränna, kyrkbyn i Överkalix socken. Överkalix är belägen cirka tio mil nordost om Luleå och utmed Kalixälven som gör en Z-sväng förbli centralorten, där också Ängesån mynnar i älven.

Areal: 106,06 hektar
Antal invånare: 975, år 2010

Priser för entreprenad i Överkalix

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Överkalix varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Överkalix och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Överkalix.

Här hittar du mer information om staden Överkalix.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Överkalix som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Norrbotten.