Entreprenad och entreprenörer i Karlsborgsverken

Entreprenad i Karlsborgsverken

I staden Karlsborgsverken finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 3 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Karlsborgsverken som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Norrbotten som ligger i närheten av Karlsborgsverken.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Karlsborgsverken som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Karlsborgsverken - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Karlsborgsverken nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Karlsborgsverken

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Karlsborgsverken vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Larssons Gräv & Last, Kalix
Vånafjärdsv. 59
952 71 KARLSBORGSVERKEN


B Johanssons Riv och Bygg
Vikmanv. 3
952 71 KARLSBORGSVERKEN


Rivmontage & Återvinning AB
Vikmanv. 9
952 71 KARLSBORGSVERKEN


Information om staden Karlsborgsverken

Karlsborg är en tätort och industrisamhälle i Kalix kommun. Ortens främsta arbetsgivare är pappersfabriken Billerudkorsnäs AB som tillverkar förpackningspapper och pappersmassa. Fabriken är med sina drygt 400 anställda den största privata arbetsgivaren i kommunen.

Areal: 204,05 hektar
Antal invånare: 351, år 2010

Priser för entreprenad i Karlsborgsverken

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Karlsborgsverken varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Karlsborgsverken och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Karlsborgsverken.

Här hittar du mer information om staden Karlsborgsverken.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Karlsborgsverken som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Norrbotten.