Entreprenad och entreprenörer i Kalix

Entreprenad i Kalix

I staden Kalix finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 13 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Kalix som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Norrbotten som ligger i närheten av Kalix.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Kalix som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Kalix - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Kalix nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Kalix

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Kalix vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Henrys Maskinservice
Energiv. 7
952 31 KALIX


Nova Industri AB
Svetsv. 2
952 61 Kalix


Jonas Martén Skog & Trä
Forsbyn 246
952 93 KALIX


Ekholms Entreprenad Fiske & Sjötransport
Storön 602
952 91 KALIX


T. I Entreprenad AB
Gjutarv. 5
952 36 Kalix


Småkvarns Lantbruk AB
Småkvarn 42
952 92 Kalix


Entreprenad i Mansheden AB
Mansheden 47
952 93 KALIX


Bergeforsens Fastighetsförvaltning & Entreprenad AB
Skiljev. 5
952 61 Kalix


Kalix Last HB
Vassholmsv. 3
952 35 KALIX


Norrbottens Maskin & Industriteknik AB
Lillgränd 14
952 61 Kalix


Ingart Olsson Traktorfirma KB
Centralg. 11
952 34 Kalix


Harilas Gräv-och Åkeri AB
Kaptensv. 5
952 63 Kalix


Mark O Anläggningskonsulterna I Kalix AB
Björkholmsv. 15
952 97 KALIX


Information om staden Kalix

Kalix (i äldre litteratur Calix) är centralort och en tätort i Kalix kommun. Något färre än hälften av kommunens 16 497 invånare (2013) bor i tätorten. Stora privata företag i eller nära tätorten Kalix är Billerud Karlsborg AB (1 mil öster om Kalix), Part AB, Kalix Tele 24 AB och Rolfs Såg och hyvleri AB.

Areal: 757,36 hektar
Antal invånare: 7299, år 2010

Priser för entreprenad i Kalix

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Kalix varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Kalix och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Kalix.

Här hittar du mer information om staden Kalix.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Kalix som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Norrbotten.