Entreprenad och entreprenörer i Gammelstad

Entreprenad i Gammelstad

I staden Gammelstad finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 4 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Gammelstad som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Norrbotten som ligger i närheten av Gammelstad.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Gammelstad som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Gammelstad - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Gammelstad nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Gammelstad

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Gammelstad vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Nevo Maskin AB
Hantverksv. 2 M
954 33 GAMMELSTAD


Artic Entreprenad AB
070 - 269 39 00Nyströms Entreprenad i Luleå AB
Strandv. 27
954 31 GAMMELSTAD


Anderssons Lastmaskiner S-A AB
Hässjestigen 2
954 35 GAMMELSTAD


Information om staden Gammelstad

Gammelstaden före 1987 Gammelstad, är en tätort strax väster om Luleå i Luleå kommun, Norrbottens län. Gammelstaden brukar ofta beskrivas som det egentliga Luleås äldsta del. Kring kyrkan ligger Gammelstads kyrkstad med 408 kyrkstugor i nära ursprungligt skick. Kyrkstaden finns med på Unescos världsarvslista.

Areal: 619,93 hektar
Antal invånare: 4960, år 2010

Priser för entreprenad i Gammelstad

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Gammelstad varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Gammelstad och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Gammelstad.

Här hittar du mer information om staden Gammelstad.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Gammelstad som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Norrbotten.