Entreprenad och entreprenörer i Ljungby

Entreprenad i Ljungby

I staden Ljungby finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 10 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Ljungby som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Kronoberg som ligger i närheten av Ljungby.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Ljungby som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Ljungby - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Ljungby nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Ljungby

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Ljungby vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Swepac AB
Blockvägen 3
341 32 Ljungby


Hamneda Grus & Åkeri AB
Långg. 13
341 32 Ljungby


SVANBERGS GRÄV AB
070 - 656 92 42PMU Rep & Smide AB
Hansatorpsv. 6
341 32 Ljungby


Lastbilcentralen Värnamo/Ljungby AB
Svarvareg. 8
341 34 Ljungby


Gustav R. Johansson AB
Fabriksg. 19
341 31 LJUNGBY


Markus Ritzéns Entreprenad och Bygg AB
Södra Tranhult
341 91 LJUNGBY


Andreas Gräv och Entreprenad
Sommarsäte Norregård 2
341 91 LJUNGBY


Jimmy Gustavsson Entreprenad
Boarp Västergård 13
341 91 LJUNGBY


Töttja Lots Och Entreprenad AB
Töttja 5
341 96 Ljungby


Information om staden Ljungby

Ljungby är centralort i Ljungby kommun i Kronobergs län. Orten ligger där E4 och riksväg 25 möts, i Lagans dalgång. Bland industrierna i Ljungby finns Svetruck, Wascator Electrolux, Strålfors, Ljungby Maskin, CTC Enertech, HP Tronic och LL-Skogsmaskiner. Det finns även ett antal mindre och nischade företag placerade i Ljungby.

Areal: 1 193,49 hektar
Antal invånare: 15205, år 2010

Priser för entreprenad i Ljungby

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Ljungby varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Ljungby och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Ljungby.

Här hittar du mer information om staden Ljungby.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Ljungby som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Kronoberg.