Entreprenad och entreprenörer i Vena

Entreprenad i Vena

I staden Vena finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Vena som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Kalmar som ligger i närheten av Vena.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Vena som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Vena - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Vena nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Vena

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Vena vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Bertil Svenssons Maskinstation
Basebov. 15
577 90 Vena


Ängsbacken Entreprenad AB
Basebov. 2 A
577 90 Vena


Information om staden Vena

Vena är en tätort i Hultsfreds kommun i Kalmar län, kyrkby i Vena socken. Vena kyrka ligger här liksom en bensinmack, ett värdshus (Vena Värdshus) och en bank. SK Lojal heter idrottsföreningen i samhället som bl.a. spelar fotboll på natursköna Ekensved. Vena stavades Hvena före stavningsreformen 1906. Den lilla byn Skinnarp ligger utanför Vena.

Areal: 79,15 hektar
Antal invånare: 367, år 2010

Priser för entreprenad i Vena

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Vena varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Vena och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Vena.

Här hittar du mer information om staden Vena.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Vena som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Kalmar.